1p

A nyári vakációra indulók utolsó nagy rohama előtt a Ryanair alacsony jegyárakkal igyekszik magához csábítani az útra kelő magyarokat

A Ryanair statisztikája szerint 2023 nyarán Olaszország és az Egyesült Királyság volt a magyar utazók két legkedveltebb úti célja – derült ki a fapados légitársaság közleményéből.

Belehúz a Ryanair a nyár végén. Fotó: Depositphotos
Belehúz a Ryanair a nyár végén. Fotó: Depositphotos

Az olasz turistaparadicsomokba a cég repülőgépeivel utazók 20 százaléka indult. A brit szigetek felé 18 százalékuk vette az irányt. Népszerű volt még Spanyolország is, ahova a Rayanairrel repülő külföldön vakációzó magyar turisták 10 százaléka utazott. A cég több mint 450 járatot indított 56 útvonalon Magyarországról, illetve Magyarország felé.

A cég egyúttal közölte, hogy az internetes oldalán feltüntetett feltételek mellett 30 eurós, azaz közel 12 ezer forintos áron kínálnak jegyeket európai úti célok eléréséhez.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!