1p

Az Accent Hotels üzemelteti a Four Points by Sharaton Budapest Danube hotelt.

Június elején megnyitotta kapuit az Accent Hotels által üzemeltetett Four Points by Sheraton Budapest Danube - közölte az üzemeltető. A szálloda 105 szobát kínál, a tetőn lesz egy bár is.

A Four Points by Sheraton Budapest Danube Hotel egyik terasza. Fotó: Sheraton/Accent Hotels
A Four Points by Sheraton Budapest Danube Hotel egyik terasza. Fotó: Sheraton/Accent Hotels

A szállodának otthont adó komplexum építési munkálatai az előzetes ütemezés szerint haladtak, így a napokban a hotel már fogadhatta első vendégeit. 

A DunaPearl névre keresztelt vegyes funkciójú beruházásban főleg felső kategóriás lakások kaptak helyet, a tömbön belül működik az új szálloda, amit franchise rendszerben fog üzemeltetni az Accent Hotels. A szerződést a Sheraton márka tulajdonosával, a Marriott International céggel írták alá.

A komplexumot a török Polat Grouphoz tartozó leányvállalat fejlesztette. A tulajdonos az az Adnan Polat, aki szoros kapcsolatokat ápol a kormányfővel. Nevéhez fűződik a közváóhíd helyén épülő City Pearl projekt, ahol több száz lakás, hotel, üzletek és irodák létesülnek. Az a beruházás még csak később, várhatóan évek múlva lesz teljesen kész. 
 
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!