<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Ahogy közeledik a nyár, intenzíven folynak a munkálatok. 

A turisztikai szezon közeledtével Horvátország legnagyobb turisztikai kikötőhálózata, az Adriatic Croatia International (ACI) intenzíven dolgozik azon stratégiai projektek megvalósításán, melyek jelentősen emelik a nemzeti turizmus minőségét és Horvátországot globális hajózási nagyhatalommá teszik.

Fotó: Adriatic Croatia InternationalFotó: Adriatic Croatia International

Intenzív munkálatok folynak az ACI Marina Dubrovnikban: egy part menti falat húznak fel, amely akár 220 méteres új vízparti területet biztosít majd a korábbiaknál akár négy-öt méterrel is hosszabb hajók érkezéséhez és kikötéséhez, valamint új víz-, csatorna- és elektromos hálózatokat, illetve világítást építenek ki. Emellett az Adria déli részének legnagyobb szervizzónájának kialakítását is tervezik, amely jelentősen javítja majd a hajózási szolgáltatásokat, a vendégek nagy megelégedésére.

Az ACI egyik fő stratégiai fókusza azonban minden bizonnyal Horvátország legnagyobb hajózási projektje, a leendő ACI Marina Rijeka, amely a Porto Baross kikötőben fog megépülni. Az ACI harminc éves koncessziót kapott erre a tengeri területre, és a jól ismert német Lürssen-csoporthoz tartozó Gitone-val együttműködve a következő néhány évben legalább 363 millió horvát kunát fektet be a kikötő megépítésébe. Ez lesz Horvátország legnagyobb, 260 szuperjacht befogadására alkalmas kikötője, rangos 5 horgonyos minősítéssel és megajachtok kikötési lehetőségével. Amellett, hogy ez jelentős előnyökkel jár az egész helyi közösség számára - lévén egy csomó új munkahelyet teremt -, a kikötő jelentősen megváltoztatja majd Rijeka turisztikai kínálatát és látképét, a világ legkívánatosabb tengeri úti céljai közé sorolva ezt a várost.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.