1p

Hazánkat ajánlja az orosz turisztikai szövetség.

Az orosz turistáknak elsősorban Magyarországon, Görögországban vagy Olaszországban érdemes próbálkozniuk a schengeni vízum megszerzésével, mivel ezekben az államokban a legegyszerűbb beszerezni azt, tanácsolja az orosz turisztikai szövetség, az ATOR laptársunk, a Privátbankár.hu cikke szerint.

Az ATOR adatai alapján az EU tavaly 84 százalékkal kevesebb orosz turistát fogadott, mint 2021-ben. Több uniós ország (például a balti államok, Belgium és Csehország) jelenleg nem is ad ki turistavízumot Oroszország állampolgárai számára.

Mivel az orosz turisták jelenleg nem szívesen látottak az EU-ban, távolabbi országok felé fordultak. Az idei első félévben a legtöbb oroszt Törökországban regisztrálták (ide nem kell nekik vízum). A második helyen az Egyesült Arab Emirátusok áll, majd Thaiföld következik a sorban.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!