<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Volna kedve részt venni egy valóságshow-ban? Vagy afféle performance-ban, amelyet évtizedekkel ezelőtt Marina Abramovic, a ma élő leghíresebb kortárs művész talált ki? Mindezt összekötné a nyaralással? Most van rá lehetőség. Egy gyönyörű szobában szállhat meg, egy elegáns ibizai szállodában – teljesen ingyen. Igaz, fizetni azért kell érte, ha nem is pénzzel: a magánéletével.

Az ibizai Paradiso Art Hotel ingyenes éjszakai szállást kínál vendégeinek egy gyönyörű, esztétikus szobában – adja hírül a www.alltomresor.se. De csak azoknak, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Nem akármilyen szállodai szobáról beszélünk ugyanis: üvegfalakkal van körülvéve, lényegében egy átlátszó dobozról van szó, amely a lobbiban található. Egyesek inkább művészeti projektnek nevezhetnék, mint szállodai szobának, ráadásul az ágy fölött egy festmény látható egy „ön” felirattal.

A Zero Suite természetesen nem csak üvegfalakkal rendelkezik, hanem teljes berendezéssel, tartozik hozzá saját fürdőszoba is, amelybe – szerencsére - nem lehet belátni. De a vendégnek el kell viselni, hogy amikor a szobában tartózkodik, fényképezik és a filmezik, egész ott tartózkodása alatt. Mindezt afféle concept art-nak tekintik a tulajdonosok és bíznak abban, hogy ezzel népszerűsítik a szállodát.

Különleges helyszín. Fotó: TripadvisorKülönleges helyszín. Fotó: Tripadvisor

Az átlátszó lakosztály az ibizai Paradiso Art Hotelben található, amely a Concept Art Hotels lánc része. A lánc alapkoncepciója, hogy minden szállodájuk a vendégek számára speciális élményt nyújt. A finoman szólva szokatlan Zero Suite mellett a hallban művészeti kiállítások találhatók, valamint egy tetováló stúdió. A külső és belső design inkább egy miami Ocean Drive-on lévő házra emlékeztet, amelyet art deco stílusú részletek tesznek elegánssá.

Az átlátszó szoba akkor lett igazán híres, amikor Olympia Anley vlogger felhívta rá a figyelmet. Őt nem zavarta, hogy nézik, mások pedig kíváncsiak voltak rá: a videót eddig 11,5 millióan tekintették meg, és 1,5 millió kedvelést kapott a TikTokon. Ami önmagában persze nem értékmérő, ám kiváló reklámeszköz.

Minden szállodánk rendelkezik egy wow-faktorral, azaz olyan egyedi attrakcióval, amely sokkal többé varázsol egy szállodát, mintha csak egy épület lenne, amelyben szobák találhatók. Mi olyan élményeket nyújtunk, amelyekre a vendégek még a kijelentkezés után sokáig emlékezni fognak – nyilatkozta a lánc vezetője a Newsweek -nek.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.