3p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A bécsi és római járatok újra indítását követően, közvetlen járat indul Tajpejból Prágába, a legmodernebb Airbus 350-sel, július 18-tól, heti két alkalommal.  Prága lesz a hatodik új európai célállomás, Frankfurt, Amszterdam, London, Róma és Bécs után – hallottuk a China Airlines szerdai tájékoztatóján.

A magyar utazók számára fontos kiemelni Bécset. Akik személygépkocsival érkeznek a császárvárosba, kedvezményes áron parkolhatnak a Vienna International Airport által üzemeltett parkolókban – tudtuk meg Joachim Traunertől, a China Airlines bécsi sales és marketing vezetőjétől. De persze sokan Flixbusszal érkeznek majd.

Egyre fontosabb piac Kelet- és Közép-Európa

Régiónk jelentős potenciállal rendelkező piacot jelent a légitársaság számára, amint azt többmódon is hangsúlyozták. A verseny élén akarnak maradni az átszállási piacon, távolabbi célállomások felé is.

Július 18-tól. Fotó: Depositphotos
Július 18-tól. Fotó: Depositphotos

A China Airlines a világ egyik legnagyobb légitársasága, több mint napi 16700 járatot indítanak, 179 ország 1057 célállomására. Negyven járatuk repül naponta Japánba, e célállomást illetően különösen kiemelkedők. A legjobbak között vannak a légiközlekedési ágazatban a környezetvédelem, az öko-hatékonyság, az éghajlatvédelmi stratégia, valamint a hulladékgazdálkodás terén.

Joachim Trauner ezután bemutatta a megújult légiflottát, kiemelve a legmodernebb fejlesztéseket és szolgáltatásokat. Nemcsak a business class utasainak nyújtanak extra előnyöket, hanem a turistaosztályon is, például azzal, hogy két, egyenként 23 kilós bőröndöt lehet feladni felár nélkül, a kis kézi poggyász mellett.

Kedvezményes ott tartózkodás a fiataloknak

A két ország között megkötött megállapodás lehetővé teszi, hogy évenként száz, 18 és 35 év közötti magyar fiatal utazhat egyéves ott tartózkodói vízummal Tajvanra. Ehhez a China Airlines magyarországi képviselete kedvezményes árú repülőjegyeket kínál. További tájékoztatást e lehetőségről Tajvan magyarországi nagykövetségén lehet kapni. A fiatal korosztálynak és a diákoknak más kedvezményeket is kínálnak.

Több évi szünetet követően a Tajvani Turisztikai Hivatal ismét félnapos ingyenes városnézést kínál a tranzitutasoknak Tajpejben, hogy ezzel is kedvet csináljanak a helyi nevezetességek későbbi megtekintésre, illetve a hosszabb idejű ott tartózkodásra. Az ingyenes félnapos túrákon azok a tranzitutasok vehetnek részt, akiknek 7-24 órát kell várakozniuk csatlakozásuk előtt, és érvényes vízummal rendelkeznek, vagy olyan államokból érkeznek, ahonnan nem kell vízum, ilyen Magyarország is.

Kultúra, természet, gasztronómia

A Tajvani Turisztikai Hivatal reméli, hogy ez a kampány lehetőséget ad arra, hogy az útra kelők belekóstoljanak a távoli ország világába és fő úti célként válasszák azt. A túrák főbb tematikái: a kultúra, a természet és a gasztronómia.

A légitársaság nagy jelentőséget tulajdonít az utazási irodákkal való együttműködésnek, ezért is hívott meg a Szamos Kossuth Lajos téri üzletében rendezett, az Avitation GSA által szervezett eseményre utazási irodás turisztikai szakembereket, azzal a céllal, hogy új programokat kínálhassanak a magyar utasoknak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!