1p

Kiderült, kik kerültek a Klasszis TopDesign 2023 verseny legjobbjai közé.

A Klasszis Csoporton belül működő Turizmus Online szakmai portál idén is meghirdette a hazai teljes Horeca-ágazatot felölelő, a hazai szállodásokat, kisebb és nagyobb vendéglátóhelyeket, külső- és belsőépítészeti tervezőket megszólító Klasszis TopDesign 2023 szakmai versenyét, amely a hazai vendégváró szakma legátfogóbb, legszélesebb spektrumú, rangos nemzetközi zsűrit is felvonultató versenye.

A napokban kiherdették az első bírálati kör eredményét, így megvan a shortlist a pályázatokról.

Gasztro területről 10 kategóriában kell a zsűritagoknak megvitatniuk azt, hogy a shortlistre kerülők közül ki legyen az idei versenyen a győztes.

Hotel-Spa-Wellness témában pedig 14 kategóriában érkeztek olyan értékes pályaművek, amelyek közül el kell döntse a nemzetközi és magyar szakértőkből álló bírálóbizottság, hogy ki érdemli meg a legjobban a Klasszis TopDesign 2023 díjat az adott kategória területén.

A shortlistre került idei versenyzők teljes névsora a Turizmus Online cikkében olvasható >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!