2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Új vezetője lesz a Rákóczi úti, az Akácfa utcai, a Soroksári úti  és yles Budapest City és a Hősök tere melletti szállodának. 

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja négy budapesti – két ibis és két ibis Styles – hotelbe nevezett ki új igazgatókat - közölte a cég. 

Szeptembertől Járvás-Hal Nikoletta szállodaigazgatóként vezeti a Rákóczi úti ibis Styles Budapest Center és az Akácfa utcában lévő ibis Budapest City hoteleket. A szakember jelentős tapasztalattal rendelkezik a szállodaüzemeltetésben. 13 évet töltött a Mellow Mood Hotelsnél különböző pozíciókban, először három belvárosi dizájnhotel értékesítési igazgatójaként, a Cosmo City Hotel & Estilo Fashion Hotel szállodaigazgatójaként, majd 2016-tól a Buddha-Bar Hotel – Budapest Klotild Palace vezetőjeként.

Szeptembertől Motrinecz Tamás lett a Soroksári úti ibis Styles Budapest City hotel szállodaigazgatója. A szakember 2005-ben csatlakozott az Accorhoz és egyebek mellett szállodaigazgató-helyettesként dolgozott.  A Hősök terénél elhelyezkedő ibis Budapest Heroes Square hotel szállodaigazgatója októbertől Viglási Roland lesz, aki több mint másfél évtizede helyezkedett el az Accornál és több vezető posztot töltött be már eddig is. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!