1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Gellért Szálló 2027-től Mandarin Oriental Gellért néven üzemel tovább.  

Wellnessközpontú luxusszállodává alakítja át az ázsiai gyökerekből multinacionális vállalattá fejlődött Mandarin Oriental Hotel Group a budapesti Gellért Szállót, amely az Orbán Viktor vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető BDPST Group tulajdonában áll. írja a Telex a Bloombergre hivatkozva

A cégcsoport 2027-ben szeretné megnyitni a két éve felújítás miatt zárva tartó szállót, mely a Mandarin Oriental első luxusszállodája lesz Budapesten. A felújítást követően a szálló a Mandarin Oriental Gellért nevet viseli majd.

A szálloda 143 szobával és lakosztállyal nyitja majd meg kapuit, és olyan wellnessrészlegeket fog kínálni, amelyek ötvözik az ázsiai terápiákat Magyarország saját fürdőkultúrájával.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!