1p

Üzleti turistákra is hajt a francia gyökerű globális hálózat.

Fanchise megállapodást kötött a Hotel Magyar Király tulajdonosa, a Balance 99 Zrt. a francia AccorHotels lánccal, ennek értelmében nyártól Mercure Hotel Magyar Király néven fog üzemelni az ingatlan. A globális hálózat a város első számú szállodájává akarja tenni a hotelt, a szabadidős turisták mellett üzleti vendégekre is számít. A tranzakcióban közreműködött a Moore Hungary tanácsadó is.

A 19. század elejéig visszanyúló, gazdag múlttal büszkélkedő szálloda az elmúlt években felújításokon esett át. Jelenleg 79 szoba és 4 lakosztály áll rendelkezésre benne, ezen kívül egy 400 fő befogadására alkalmas konferenciaterem is van.


 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!