<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Üzleti utasokra is számítanak.

Elkészült és megnyílt ma a francia Accor csoport új, debreceni szállodája. A város szívében található Mercure Debrecen üzleti és szabadidős utazókra is számít.

A Mercure Debrecen szálloda egyik szobája. Fotó: AccorA Mercure Debrecen szálloda egyik szobája. Fotó: Accor

A négyemeletes épületben 135 szobát és 20 apartmant alakítottak ki. A vendégeket étterem és bár várja helyi gasztronómiával, kávézóval és fitneszteremmel. Az üzleti utazók három, egyszerre akár 120 fő befogadására is alkalmas konferencia- és tárgyalótermet vehetnek igénybe. A hotel tervezője a BORD Építész Stúdió.

Üzleti szempontból érthető, hogy az Accor kilépett a fővárosból. Debrecenben az elmúlt 5-7 évben egy sor jelentős nemzetközi vállalat is megtelepült. A repülőtér utasforgalma az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt, a 2019-ben regisztrált utasok számameghaladta a 600 ezer főt, s a járvány elmúltával megint felfelé ívelő szakaszban van. Az új konferencia részleg ezért várhatóan könnyen talál majd megrendelőket. 

Az Accor feltehetően tovább vizsgálja a magyarorszsági régióközpontokat, s bár erről most semmit nem közölt, biztosra vehető, hogy a debreceni mellett más városokban is keresi a piacra lépési lehetőségeket valamelyik hotel márkájával. 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.