2015. szeptember 9. 11:19

Hatalmas leépítésekre készül a dél-koreai Samsung - írja a Bloomberg.

Jelentős leépítésekre készül a dél-koreai Samsung, a cég dolgozóinak 10 százalékától, vagyis - tekintve, hogy közel 100 ezer embert foglalkoztat - 10 ezer főtől válhat meg. A Bloomberg cikke szerint a leépítés a HR-, a PR-részleget és a pénzügyi osztályt érinti elsődlegesen.

Chung Chang Won, a Nomura elemzője szerint ez a legegyszerűbb módja a költségek kordában tartásának, és mivel a következő években nem várható a profit gyors növekedése, érthető, hogy a Samsung meghúzza a nadrágszíjat. A dél-koreai vállalat részesedése egyébként az okostelefonok globális piacán 3 százalékponttal esett a második negyedévben, és már Kínában sem számít az elsőnek.

A Samsung sorozatban az ötödik nyereségcsökkenést könyvelte el a második negyedévben.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.