<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyár közepén debütált Mészáros Lőrinc sportmárkája, a 2rule, a céggel rögtön le is szerződött néhány NBI-es focicsapat. A szurkolók viszont csak most, közel fél év után juthatnak hozzá kedvenc csapatuk idei mezéhez.

Alig egy hete számolt be a Szabad Pécs arról, hogy Mészáros Lőrinc cége nem tud olyan mennyiségben mezt gyártani, mint amennyire igény lenne. Csak a felcsúti Puskás Akadémia játékosait tudták teljes körűen ellátni, igaz a szurkolók ott sem vehettek szerelést maguknak.

A gyártósoron viszont úgy tűnik, kicsit összekapták magukat, hiszen a 2rule bemutatkozása után közel fél évvel a szurkolók most már megrendelhetik maguknak a legújabb mezeket. No, nem minden 2rule-ban játszó csapat esetében mondható ez el. Az NBI-ben jelenleg a Puskás, a Haladás és a Diósgyőr váltott Mészáros sportmárkájára, utóbbi webshopjában azonban egyelőre még nyoma sincs az idei szereléseknek.

A Puskás honlapján viszont már egyaránt megrendelhetők a felnőtt és a gyerek mezek is, melyek ára némileg magasabb lett a korábbiakhoz képest.

A felnőtt mez ára 14 300 forint lett, miközben egy évvel ezelőtt a hazai mez ára 11 700, az idegenbeli mezé pedig 14 000 forint volt.

A gyermek 2rule-mezeket ellenben valamivel olcsóbbra, 12 100 forintra árazták be Mészárosék, miközben egy évvel ezelőtt 10 100 és 13 000 forintért lehetett hozzájutni az adidas által készített darabokhoz.

Forrás: pfla.hu
Forrás: pfla.hu

A 2017/2018-as szezonban használt mezek (Forrás: pfla.hu)
A 2017/2018-as szezonban használt mezek (Forrás: pfla.hu)

A Haladásnál szintén elérhetővé vált a webshopban az idei szezonra tervezett 2rule-mez, de a Hali-szurkolók sokkal rosszabbul jártak mint a felcsútiak. Tavaly a zöld-fehér csapat által használt mezeket 8990-9590 forint közötti áron lehetett megvenni.

Mészárosék meze azonban 1,5-szer többe kerül: 14 000 forintért juthatnak csapatuk mezéhez a szombathelyi szurkolók.

Noha a két csapat webshopjában már rendelhetők lettek a termékek, a sportmárka saját weboldalán még "nem nyitott ki" a bolt. A webshopnál változatlanul a "Hamarosan" szóval találkozhat az érdeklődő.

Forrás: halibolt.hu
Forrás: halibolt.hu