1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Már több mint egymillió dollárt vesztett a riói olimpián botrányba keveredett Ryan Lochte amerikai úszó, mivel egy sportruházatgyártó cég után további három szponzora hátrált ki mögüle.

A Ralph Lauren ruházati konszern, az Airweave matracgyártó és a Syneron-Candela kozmetikumgyártó is bejelentette, hogy szerződést bont a 32 éves sportolóval.

Előzőleg a Speedo sportruházatgyártó cég közölte, hogy nem tudja elnézni Lochte ötkarikás játékokon mutatott viselkedését. A vállalat hétfői bejelentése szerint a hatszoros olimpiai bajnok támogatásából 50 ezer dollárt (kb. 13,8 millió forint) egy brazil gyerekeket segítő szervezetnek juttat el.

Lochte a múlt héten azt állította, hogy három társával együtt fegyverrel kirabolták őket Rióban, majd videofelvételek alapján kiderült, valójában ők randalíroztak és rongáltak meg egy benzinkutat. Az úszó bocsánatot kért a viselkedéséért.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!