<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A GTS-Datanet közel 200 kilométerrel bővítette optikai gerinchálózatát, valamint jelentős kapacitásnövelést hajtott végre. A beruházás összértéke elérte a negyedmilliárd forintot.

A most végrehajtott hálózatbővítés- és fejlesztés összhangban áll a GTS Central Europe azon törekvésével, hogy magyar leányvállalatát, a GTS-Datanetet a Délkelet-Európa felé irányuló értékesítés központjává tegye, áll a társaság közleményében.

A hálózati kapacitás bővítése a vállalat számára lehetővé teszi, hogy magasabb műszaki színvonalon tehessen eleget a Szlovéniából, Horvátországból, Romániából, a Balkán országaiból, valamint Törökországból érkező megrendeléseknek.

„Nemzetközi ügyfélkörünk kiszolgálása mellett a továbbiakban is kiemelt figyelmet fordítunk hazai ügyfeleinkre, ezért az idei év második felében a belföldi igényeket kiszolgáló hálózatunkat fejlesztjük majd tovább. Ennek keretében 2008 decemberéig további százmillió forintos beruházást tervezünk” – mondta el Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója.

A GTS-Datanet jelenleg az egyetlen hazai alternatív távközlési szolgáltató, amely saját gerinchálózattal rendelkezik. A mára több mint 2200 kilométer hosszú, 80X10 Gigabit/s maximális kapacitású optikai hálózat kiépítésére a cég az elmúlt tíz évben mintegy százmillió eurót fordított.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.