TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén immár 25 éve nyitott meg az Amerikai Egyesült Államokban alapított Copy General első budapesti üzlete, ami egyúttal a vállalat európai terjeszkedésének kezdetét is jelentette. Negyedszázad alatt mind hazai, mind globális szinten számos jelentős változás zajlott az üzleti kultúrában, de büszkék vagyunk arra, hogy cégünk az innovációra való nyitottságával, az újabb és újabb lehetőségek, trendek nyomon követésével alkalmazkodni tudott a változó körülményekhez, igényekhez. Így mára kijelenthetjük, hogy a Copy General Közép-Kelet-Európa vezető vállalata a reprográfiai és digitális nyomtatási szolgáltatások terén.

25 éves fennállásunk és töretlen fejlődésünk arról tanúskodik, hogy sikerült kivívnunk és megtartanunk ügyfeleink megtisztelő bizalmát. Bár hosszú utat jártunk be, ezalatt sokat láttunk, tapasztaltunk, alakultunk, azonban értékrendünk mindvégig változatlan maradt. Hiszünk abban, hogy egy cég csak ügyfeleivel együtt képes fejlődni. Ennek megfelelően partnernek tekintjük őket, és belénk fektetett bizalmukat a nekik járó feltétlen tisztelettel háláljuk meg.

A megbízások minőségi teljesítése és az ügyfeleink elvárásainak való megfelelés mára alapvető követelmény. Az ügyfelek igényei mellett idejük is rendkívül értékes számunkra: tisztában vagyunk azzal, hogy felgyorsult világunkban nem várakoztathatjuk őket, hiszen szűk határidők szorításában dolgoznak. Tevékenységünk fókuszában tehát a gyors, minőségi munkavégzés áll, mert tudjuk, hogy így járulhatunk hozzá leginkább ügyfeleink sikereihez, ami cégünk első számú célkitűzése a kezdetektől fogva.

25 éves jubileumunk méltó megünneplése keretében fák ültetésével szimbolizáljuk cégünk folyamatos növekedését, egyúttal hozzájárulunk a környezetünk szebbé, zöldebbé tételéhez. Ahogy a fa az évgyűrűkkel, úgy egy vállalkozás az évről évre gyarapodó, elégedett ügyfélkörével válik egyre terebélyesebbé. Az ültetéshez a fáknak kedvező októberi időszakot választottuk.

A Copy General a változó piaci igények és trendek gondos felmérése, ezeknek megfelelő új üzletágak indítása, valamint egyedi és innovatív megoldások kidolgozása révén képes időről időre megújulni, és ehhez a jövőben is szeretnénk tartani magunkat. Törekszünk arra, hogy – az elégedettséget fokozandó – még többet tudjunk adni ügyfeleinknek.

Ezúton is köszönjük minden kedves régi és új ügyfelünk bizalmát, amelynek elnyerése és megőrzése érdekében a továbbiakban is mindent elkövetünk. A fejlődésbe vetett hittel tekintünk az újabb 25 év elébe.

A Copy General Zrt-ről pár szóban

A Copy General Közép-Kelet-Európa vezető vállalata a reprográfiai és dokumentációs folyamatok terén.

A Copy General számokban:

  • A Copy General Nyomdai Szolgáltató Központ rendelkezik a Minőségbiztosításról szóló 9001-es és az Információbiztonság irányításáról szóló ISO/IEC 27001-es szabvánnyal.
  • Hazánkban több mint 300 nagyvállalatot és közel 3000 kis - és középvállalkozást, valamint 11 000 egyéni vásárlót tudhatunk ügyfeleink között.
  • 70 jól képzett munkatárssal dolgozunk.
  • 6 helyszínen biztosítunk megoldásokat Budapesten.
  • Az általunk üzemeltetett gépeken több mint 40 millió nyomat készült.
  • Átlagosan 3 óra 15 perc alatt értünk ki a hibabejelentésekre ügyfeleinkhez.
  • 2015-ben közel 25 millió nyomatot készítettünk.


Tagság & díj és minősítések:

  • Pénzügyileg stabil vállalkozás a Bisnode minősítése alapján (’AA’ Creditworthy).
  • Tagja vagyunk az International Advertising Association (IAA)-nek.
  • Superbrands elismerésben részesültünk 2013-ban, 2015-ben és 2016-ban is.


www.copygeneral.hu | sales@copygeneral.hu

(X)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.