2017. április 19. 17:34

A Nemzeti Lovarda kivitelezéséért 300 millióval többet kap a kivitelező konzorcium, melynek tagja Mészáros Lőrinc egyik cége is.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint a Nemzeti Lovarda kivitelezésével kapcsoaltban szerződésmódosításra volt szükség, aminek eredményeként a korábbi szerződéses ár is 300 millió forinttal emelkedett.

A nyertes W-F Konzorcium így 2,5 milliárd helyett 2,8-at kaphat a magyar államtól, közvetlenül a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől, mint ajánlatkérőtől. A konzorcium tagja a Várkertbazár is felújító West Hungaria Bau Kft, valamint a Mészáros Lőrinc családtagjainak tulajdonában álló Fejér B.Á.L. Kft.

A szerződés módosítására és az ár megemelésére azért volt szükség, mert pótmunkákat is megrendelt az ajánlatkérő a kivitelezőktől, melynek keretén belül többek között a víztározón is fognak dolgoznak, útépítési, elektromos módosításokat fognak végrehajtani, növénytelepítés, fúrt kutak munkái is a feladatok közé tartoznak az azbesztmentesítés és egy újabb istálló építése mellett.

mfor.hu