TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Elérte az ötmilliárdos határt július 8-án csütörtökön a mobil-előfizetésszám a világon az Ericsson iparági információkon alapuló becslései szerint.

A cég által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény szerint csak az Ericsson által támogatott hálózatok több, mint 2 milliárd előfizetőt szolgálnak ki. A mobil-előfizetések ugrásszerű növekedése az olyan feltörekvő piacoknak köszönhető, mint India és Kína. 2000-ben körülbelül 720 millió ember rendelkezett mobil-előfizetéssel, azaz kevesebben, mint amennyi felhasználó jelenleg csupán Kínában van.

A mobil szélessávú előfizetések száma hasonló ütemben növekszik, és a várakozások szerint 2015-re éri el a 3,4 milliárdot (2009-ben ez a szám még csak 360 millió volt). Egyes szakértők szerint hamarosan az internetet elérő összes ember 80 százaléka a mobilkészüléke segítségével csatlakozik majd a világhálóhoz.

Világszerte naponta 2 millió új előfizetést regisztrálnak, így az Ericsson szerint 2020-ra 50 milliárd csatlakoztatott készülék lehet. Az 1876-ban alapított Ericsson a távközlési piac egyik vezető szereplője, 2009-ben 206,5 milliárd svéd korona (27,1 milliárd dollár) bevételt ért el.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.