TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A magyarországi mobil rádiótelefon szolgáltatás ágazatában több részpiac van, az egyes részpiacokon a verseny eltérő intenzitású – áll Gazdasági Versenyhivatalnak a mobil távközlési piacot vizsgáló jelentésében.

A ma publikált jelentés szerint a mobil rádiótelefon szolgáltatás területén indított ágazati vizsgálatának eredményeit tartalmazó jelentését. A jelentés tartalmazza a magyarországi piac működését meghatározó objektív körülmények és a nemzetközi háttér rövid áttekintését, majd részletes elemzést ad az ágazat 1998-2001 közötti időszakban megfigyelhető mozgásairól.

Mindezek alapján többek között a felhasználók (végső fogyasztók) számára nyújtott szolgáltatások területén egyértelműen a vállalkozások versenyző magatartása figyelhető meg és a GVH által feldolgozott forgalmi adatok is arra engednek következtetni, hogy a mobil rádiótelefon szolgáltatók versenyeznek egymással. Éppen ellenkező előjelű folyamatok érzékelhetőek ugyanakkor a más távközlési szolgáltatók számára nyújtott, ún. végződtetési szolgáltatások területén; itt komoly piaci zavarokat azonosított a felmérés.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.