TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. november 11. 16:15

Az osztrák közlekedési minisztérium - amely vasúti közlekedési hatóság is - kiadta a Győr-Sopron Ebenfurti Vasút (GYSEV) Cargo Zrt. osztrák leányvállalata számára a vasútvállalati biztonságirányítási tanúsítványt - közölte a GYSEV Zrt. csütörtökön.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint ezzel minden feltétel teljesült ahhoz, hogy a GYSEV Zrt. önálló társaságba szervezze árufuvarozási üzletágát az Európai Unió versenyjogi bizottsága által előírt módon.

A GYSEV szerint az engedély kiadása osztrák részről jelzés értékű.

A társaság menedzsmentje és a magyar közlekedési kormányzat intenzíven dolgozik azon, hogy a tulajdonosok között kialakuljon a működést és stratégiát megalapozó közös álláspont, a konszenzus végső kialakítása a közeljövőben várható - közölte a GYSEV.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.