1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az osztrák közlekedési minisztérium - amely vasúti közlekedési hatóság is - kiadta a Győr-Sopron Ebenfurti Vasút (GYSEV) Cargo Zrt. osztrák leányvállalata számára a vasútvállalati biztonságirányítási tanúsítványt - közölte a GYSEV Zrt. csütörtökön.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint ezzel minden feltétel teljesült ahhoz, hogy a GYSEV Zrt. önálló társaságba szervezze árufuvarozási üzletágát az Európai Unió versenyjogi bizottsága által előírt módon.

A GYSEV szerint az engedély kiadása osztrák részről jelzés értékű.

A társaság menedzsmentje és a magyar közlekedési kormányzat intenzíven dolgozik azon, hogy a tulajdonosok között kialakuljon a működést és stratégiát megalapozó közös álláspont, a konszenzus végső kialakítása a közeljövőben várható - közölte a GYSEV.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!