TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Boeing repülőgépgyár kész kártérítést fizetni a lengyel légitársaságnak, amiért műszaki hiba miatt hónapokra ki kellett vonni a forgalomból a LOT két B 787 Dreamliner típusú gépét.

Rafal Baniak kincstárügyi miniszter-helyettes hétfőn azt mondta, hogy a Boeing júliusban közli ajánlatát, és hozzáfűzte: a LOT-ot csak a járatkiesések miatt mintegy 30 millió dollár kár érte.

Januárban a légitársaságoknak addig leszállított 50 Dreamlinert földre parancsolták, mert az új fejlesztésű akkumulátorokban több ízben tűz keletkezett. A gépek június elején kapták meg ismét a repülési engedélyt.

A sok hiba ellenére rekordmegrendeléssel zárta az idei légi szalont a Boeing, bár elmaradt európai riválisával, az Airbussal szemben.

MTI/mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.