TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egy most publikált vizsgálat szerint a nők gyakrabban vásárolnak a világhálón, mint a férfiak.

A Bank of Scotland által készített felmérés a BBC idézte. E szerint az internetet használó nők 22 százaléka, míg a férfiaknak csak a 12 százaléka vásárolt online. A férfiak megfontoltsága mögött persze az is állhat, hogy ők egy-egy vásárlás alkalmával jóval többet költenek, hiszen amíg a hölgyek átlagosan 70 fontot hagynak a virtuális kasszáknál, addig a férfiak 111 fontot is elköltenek az e-kereskedőknél.

A kutatás szerint a legnépszerűbb termékek a CD, a videókazetta, DVD, és a könyvek. A nők ugyanakkor a ruházati termékek esetében is nyitottak, hiszen 29 százalékuk vett ilyet az online boltokban, szemben a férfiaknál mért 15 százalékkal. A vásárlók korát vizsgálva a felmérés azt mutatta, hogy az internetes kiskereskedelemben a 25-34 éves korúak a leggyakoribb vevők, míg az 50 év felettiek meglehetősen ritkán hajtanak végre B2C tranzakciókat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.