<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mintegy száz új üzletet nyitna a svéd Hennes & Mauritz (H&M) divatáruházlánc világszerte üzleti évének második felében. A cég főleg az USA-ban, Spanyolországban, Franciaországban, Kanadában és Németországban terjeszkedne, de Magyarországon is tervez új üzletet - írja a Világgazdaság.

A budapesti H&M a Váci utcában

A vállalat agresszív terjeszkedése nem ér véget az idén, hasonló hévvel vág neki a 2007-es évnek is. A cég jövő tavasszal szeretne megjelenni a gyorsan fejlődő távol-keleti piacon, ennek szellemében egységeket nyitnak Sanghajban és Hong Kong-ban. Eközben Nyugat-Európában webáruház-hálózatuk kiépítésén dolgozik a társaság.

A H&M hazánkban is aktívan terjeszkedik. Tavaly szeptemberi piacra lépésüket követően idén további két üzlettel bővítik hálózatukat. Márciusban avatták fel második magyarországi boltjukat a budapesti Árkádban, amit novemberben egy győri egység követ - számol be a Világgazdaság.

A magyarországi H&M számokban

A H&M hazánkban is aktívan terjeszkedik. Tavaly szeptemberi piacra lépésüket követően idén további két üzlettel bővítik hálózatukat. Márciusban avatták fel második magyarországi boltjukat a budapesti Árkádban, amit novemberben egy győri egység követ.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.