2016. február 15. 08:46

 Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az élethosszig tartó tanulás időszakát élve periódikusan feltámad az emberben a vágy az újabb ismeretek elsajátítására, illetve a már meglévők elmélyítésére.

ISMÉT lehetőség van ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT formában okleveles közgazdász végzettséget szerezni Master of Business Administration (MBA) mesterszakon!

Az MBA - a világ legrangosabb, legismertebb és legelterjedtebb egyetemi fokozatú végzettsége a menedzsment területén.

Elsősorban azok számára fejlesztették ki, akik akár az üzleti életben, akár az államigazgatásban vagy éppen a non-profit szektorban vezetői karrierre vágynak. Mivel egy rendkívül gyakorlatorientált képzésről van szó, ezért a vállalati igény kifejezetten magas az MBA végzettek irányába.

A képzés keretében tökéletesítheti menedzseri képességeit és elsajátíthatja a menedzsment, a stratégiai gondolkodás, az innováció, a vezetői pénzügyi irányítás, a kontrolling és vezetői döntések legfontosabb pilléreit.

Kiknek ajánljuk a Master of Business Administration mesterszakot?

Mindazoknak, akik

  • az üzleti élet minden fontosabb területén megbízható, versenyképes tudást szeretnének szerezni a legkorszerűbb tudásmegosztási módszerekkel;
  • számára fontos a magas szintű ismeretek elsajátítása a vállalkozások, szervezetek változtatását és fejlődését biztosító stratégiai szemlélet kialakításához;
  • versenyképes szintre szeretnék fejleszteni szervezői, irányítási és döntési képességeit;
  • saját kezükbe akarják venni a karrierjük menedzselését.

A mesterképzési szak célja olyan szakemberek képzése, akik az üzleti terület minden fontosabb részterületén megszerzett ismereteik birtokában képesek a vállalkozások életben maradását és fejlődését biztosító stratégiai szemlélet kialakítására. Ismerik a nemzetközi gazdaság fő tendenciáit, valamint képesek az emberi erőforrások, illetve általában szervezetek, vállalkozások tevékenységeinek irányítására. Cél továbbá a megfelelő elméleti alapokkal ötvözött karriergyorsítás. Megfelelő ismeretekkel rendelkeznek tanulmányaik doktori képzés keretében történő folytatására.

A mesterképzésbe történő belépésnél előzményként elfogadott szakok: teljes kreditérték beszámításával vehetők figyelembe: a gazdálkodási és menedzsment, a pénzügy és számvitel, a nemzetközi gazdálkodás, a kereskedelem és marketing, valamint a műszaki menedzser alapképzési szakok. A bemenethez a meghatározott kreditek teljesítésével elsősorban számításba vehető alapképzési szakok: az emberi erőforrások, a turizmus-vendéglátás, az alkalmazott közgazdaságtan, a gazdaságelemzés, a közszolgálati, az üzleti szakoktató alapképzési szakok.

Figyelem! A mesterszakra való jelentkezéssel párhuzamosan előzetes kreditelismertetési kérelmet kell benyújtani egyetemünkre!

Képzés időtartama, képzési forma: 4 félév; MLA, MLK.
Képzési nap: szombat.


Végzettség megnevezése: okleveles közgazdász MBA szakon.

Jelentkezni normál felvételi eljárásban 2016 szeptemberében induló képzésre 2016. február 15-ig lehetséges.

Jelentkezni minden esetben kizárólag elektronikusan lehet a www.felvi.hu rendszerében történt regisztrációt követően.

(X)