2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Andy Murray induló vállalkozásokba fekteti a pénzét.

A világranglistát jelenleg vezető teniszező, Andy Murray a versenyek között egyebek mellett azzal tölti az idejét, hogy ígéretes vállalkozásokat pénzel. Egyik befektetési kedvenc terepe a Seedrs, a netes közösségi finanszírozás (crowdfunding) platformja.

Andy Murray 

Legutóbb két céget talált alkalmasnak az invesztícióra a The Guardian beszámolója szerint. A Morpher egy könnyen kezelhető biciklis sisakot gyárt, a technológia sokkal kényelmesebbé teszi a fejfedő tárolását illetve hordását. A több szakmai elismerést begyűjtő vállalkozás eddig 659 ezer fontot tudott összegyűjteni, mintegy 400 befektetőtől.

így működik az összehajtható Morpher sisak

A másik vállalkozás, a Den a háztartás vezetésében nyújt nagy segítséget az elektromos rendszerek vezérlésével, csökkentve a rezsivel kapcsolatos számlákat, például figyelmeztetve, ha bekapcsolva marad valamelyik készülék. Ez a cég 2,1 millió fontot gyűjtött már össze 1150 közreműködő által.

Murray a befektetéseivel kapcsolatban azt emelte ki, hogy a Den technológiáját szerte a világban használni fogják, míg a Morpher termékét minden modern kerékpárosnak viselnie kell.

A skót teniszező már több mint 20 induló vállalkozásban érdekelt.

mfor.hu 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!