TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az amerikai autógyártó új értékesítési csatornát szeretne kialakítani, a világ egyik legnagyobb online kereskedelmi platformjával lépnének partnerségre.

Az Alibabán lehetne Ford autókat venni, ez a gyártó legújabb ötlete. A Ford és a kínai Alibaba partnerségi megállapodást köthet, melynek értelmében az Alibaba Tmall webáruház felvenné kínálatába a Ford autóit. A megállapodást a Reuters értesülése szerint ma írhátjak alá, írta  reggeli összefoglalójában az Equilor.
 

A Ford ezzel együtt a kínai piacon tesztelheti az úgynevezet "gépjármű automatáka"t is. Ez annyiban térne el a Tmall-os koncepciótól, hogy nem a Ford franchise hálózata szállítaná le a neten megrendelt autót, hanem egy többszintes garázsban a - kiskereskedőt kihagyva - vásárló maga választhatja ki a járművet és fizetheti ki. 
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.