2017. december 7. 08:25

Az amerikai autógyártó új értékesítési csatornát szeretne kialakítani, a világ egyik legnagyobb online kereskedelmi platformjával lépnének partnerségre.

Az Alibabán lehetne Ford autókat venni, ez a gyártó legújabb ötlete. A Ford és a kínai Alibaba partnerségi megállapodást köthet, melynek értelmében az Alibaba Tmall webáruház felvenné kínálatába a Ford autóit. A megállapodást a Reuters értesülése szerint ma írhátjak alá, írta  reggeli összefoglalójában az Equilor.
 

A Ford ezzel együtt a kínai piacon tesztelheti az úgynevezet "gépjármű automatáka"t is. Ez annyiban térne el a Tmall-os koncepciótól, hogy nem a Ford franchise hálózata szállítaná le a neten megrendelt autót, hanem egy többszintes garázsban a - kiskereskedőt kihagyva - vásárló maga választhatja ki a járművet és fizetheti ki. 
 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.