TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Juan Antonio Giner, az Innovation International Media Consulting Group alapító elnöke szerint az újságok igazi versenytársa az időhiány. Ezért a nagyszámú, de tömör információ felé kell mozdulni.

Juan Antonio Giner szerint a papíralapú újság igazi versenytársa nem a televízió, a rádió, vagy az online újság, hanem az, hogy az olvasóknak egyre kevesebb az idejük; az Innovation International Media Consulting Group alapító elnöke csütörtökön tartott a témában előadást Budapesten. Juan Antonio Giner a Magyar Lapkiadók Egyesülete meghívására tartott előadást.

Az időhiány miatt olyan újságra van szükség, amely nagyon sok információt ad, de tömörített formában - mondta Juan Antonio Giner Az újságok jövője és a jövő újságai címmel tartott előadásában.

A világ 24 újságjával dolgozó cég vezetője szerint az emberek a hosszú írásokat tartalmazó újsággal szemben több időt fordítnak egy rövidebb, jól megszerkesztett cikkeket közreadó lapra.

"A sikeres újságnak nem az a titka, hogy mennyi oldalt nyomtatunk ki, hanem, hogy az elolvasott tartalomból mennyi marad meg az olvasó fejében" - fogalmazott Juan Antonio Giner hozzátéve, hogy az emberek átlagosan az újság tartalmának tíz százalékát olvassák el.

A cégvezető, aki - mint mondta - optimistán tekint az újságok jövőjére - arról is beszélt: a tartalmat illetően is változásokra van szükség, igazodni kell az emberek érdeklődéséhez. Példaként említette, hogy a könyvek és zenei kiadványok mellett - figyelembe véve a fogyasztást - a videojátékokról is kellene írni a lapokban.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.