TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2017. május 15. 11:17

Arról számoltak be az egész országból a 30-as számok tulajdonosai, hogy nem működik a telefonjuk: nem lehet hívni őket, és ők sem tudnak hívást kezdeményezni.

A 444 infromációját a Telekom képviseletében előbb Kitti erősítette meg a Facebookon:

„Sziasztok! Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségek miatt! Telekom mobil Előfizetőink jelenleg esetenként, területtől függetlenül hívásindítási problémát tapasztalhatnak. A hiba elhárítását kollégáink már megkezdték. További türelmeteket kérjük a javításig. Köszönjük szépen! ^Kitti"  

 
 
Majd a lapnak válaszolt a Telekom hivatalosan is:

„A Telekom mobilos ügyfelei jelenleg esetenként, területtől függetlenül hívásindítási problémát tapasztalhatnak. A probléma elhárítását kollégáink megkezdték. Ügyfeleink türelmét és megértését kérjük!”

Budapest szívében épül új sportközpont

 
Frissítés:
A Telekom lapunkhoz eljutatott közlése szerint a problémát sikeresen elhárították:

"A Telekom mobilos ügyfelei a délelőtt folyamán átmeneti ideig esetenként, területtől függetlenül hívásindítási problémát tapasztalhattak. A probléma fél 1-re el is hárult. Ügyfeleink türelmét és megértését köszönjük!"

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.