<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Már fapados áron is elérhető a világ számos nagyvárosa a Lufthansa légitársaság "Ready to Fly" online úton hozzáférhető, akciós repülőjegy-vásárlási szolgáltatásával.

Még olcsóbban repül

A lépéssel a vállalat immár teljesen beszáll a fapados légicégek diktálta árversenybe, korábban ugyanis "felemás" módon próbálta állásait tartani. A cég ősszel több vonalán már-már a diszkont-légitársaságokra jellemző árakat vezetett be. A hamburgi szakaszon például a kezdő 15 ezres minimumárat november elején 9900 forintra csökkentették, de szintén viszonylag olcsón - 19 900 forintért - lehetett utazni Düsseldorfba, Frankfurtba és Münchenbe.

"Azon útvonalainkon, ahol diszkont légitársaságok is közlekedtetnek járatokat, jobb menetrend kialakítására törekszünk. Emellett a kedvező árakra is hangsúlyt fektetünk" -

mondta korábban az mfor.hu kérdésére

Horváth Gábor, a Lufthansa közép- és kelet-európai árképzési igazgatója.

A mostani akció keretében néhány európai városba már jelképes, 900 forintos áron is válthatók jegyek. Az árak oda-vissza útra értendők, korlátozott számban állnak rendelkezésre, és nem tartalmazzák a reptéri illetékeket, valamint a pótlólagos díjakat. Az igénybevétel feltétele, hogy mind az európai, mind a tengerentúli "Ready to Fly" utak esetében szükséges minimum időt a célállomáson tölteni, ami négy nap, vagy egy szombat éjszaka. A jegyekkel kint tölthető idő európai országok esetében maximum 14 nap, az interkontinentális utaknál pedig maximum egy hónap.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.