<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A kínai Jiangling autógyár ismét megpróbál betörni az európai piacra azután, hogy Landwind névre hallgató terepjárója öt évvel ezelőtt csúfosan megbukott az európai biztonsági teszteken.

Az európai forgalmazó tájékoztatása szerint az Opel Zafirára emlékeztető családi autó értékesítését várhatóan novemberben kezdik meg Hollandiában, Németországban jövő tavasszal lehet majd vásárolni a modellből. A Landwind CV 9 elnevezésű autó ára 15 ezer euró körül lesz. Az európai importőr szerint a modellt - ami Kínában jó ideje már forgalomban van - átdolgozták, és hozzáigazították az európai szabványokhoz.

A 30 százalékban a Fordhoz tartozó Jiangling Motors Group Company (JMC) egyike azoknak a kínai autógyáraknak, amelyek a nyugati partnerekkel való együttműködés közben új tapasztalatokra tettek szert, és ezek birtokában igyekeznek új piacokra betörni.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.