TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Százötven Boeing 777X-et rendelt az everetti gyártótól a Emirates légitársaság - közölte a Boeing szerdán. A dubaji székhelyű cég június elején még 55 milliárdos megrendelését vonta vissza az Airbustól.

A listaáron 56 milliárd dolláros üzlet részeként 35 kisebb, 8X és 115 nagyobb, 9X variánst rendel az Emirates, és ezzel együtt opciót szerez további 50 repülőgép vételi jogára. Ezzel a rendeléssel a légitársaság "triplahetesre" vonatkozó rendelésállománya 208-ra emelkedett és jelenleg a légitársaságok közül a legtöbbet, 138-at üzemeltetnek a típusból.

A 777X a mostani típus továbbfejlesztett, költséghatékonyabban üzemeltethető változata. Gyártása 2017-ben kezdődhet, az első kereskedelmi repülése 2020-ban várható, a típusra eddig 300 megrendelés érkezett.

Közel-Kelet legnagyobb légitársasága nyár elején vonta vissza 2007-ben leadott A350-es megrendeléseit az Airbustól.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.