<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A NOB megelégelte a kavarást, amit a 2024-es játékok rendezéséért induló városok produkáltak, és ezentúl inkább meghívásossá tennék az olimpiai pályázatokat.

Ha megvalósulnak a Nemzetközi Olimpiai Bizottság legújabb tervei, akkor Budapest jó időre búcsút mondhat az olimpiai álmoknak. Meghívásossá akarják tenni ugyanis az olimpiai pályázatokat, írta meg a Financial Times értesülésére hivatkozva a 444.

A NOB-nak a 2024-es játékok körüli kavarásokból lett elege, amikor Boston, Róma és Hamburg után Budapest is visszalépett a pályázástól, mivel itthon a fővárosi polgárok szavazás keretében mondták ki, hogy az ipari méreteket öltött közpénzégetésnek is csak határt kéne már szabni valahol.

Az értesülések szerint az lesz a megoldás az efféle szerencsétlenkedésekre, hogy a jövőben meghívásos alapon lehet majd pályázni a rendezésre. A NOB ezzel küszöbölné ki, hogy alkalmatlan, pénzügyileg nem elég erős helyszínek nyomorítsák meg magukat a rendezéssel, vagy költsenek el rengeteg pénzt esélytelen pályázataikra.

A végső döntést júliusban hozhatják meg a pályázati rendszer reformjáról.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.