2008. május 5. 14:49

Zsákay László György, a MÁV-Trakció Vasúti Vontatási Zrt. vezérigazgatója és Horváth László, a CER Közép-Európai Vasúti Árufuvarozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. igazgatóságának elnöke hosszú távú szerződést írt alá a két társaság kölcsönös stratégiai együttműködéséről.

Az együttműködés értelmében a CER Zrt. az elkövetkező öt év során elsősorban a MÁV-Trakció Zrt. vontatási szolgáltatásait veszi igénybe, továbbá – a több országot érintő nemzetközi szállítások esetén – főként a MÁV-Trakció Zrt.-től rendeli meg a mozdonyvezetési szolgáltatást, áll a társaság közleményében.

A keret-megállapodás szerint a MÁV-Trakció Zrt. szakértői egyeztetéseket is magában foglaló kiemelt ügyfélkezeléssel támogatja a CER Zrt. tevékenységét. A két társaság negyedévente szakértői egyeztetést folytat az alkalmazott vontatási technológiáról és annak optimalizációs lehetőségeiről.

A hosszú távú stratégiai együttműködés keretében a MÁV-Trakció Zrt. a vontatási szolgáltatások vonatkozásában – a megállapodásban foglalt feltételek teljesülése esetén – a keretszerződésben meghatározott egyedi kedvezményeket biztosít a magánvasút számára.

Menedzsment Fórum