<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Zsákay László György, a MÁV-Trakció Vasúti Vontatási Zrt. vezérigazgatója és Horváth László, a CER Közép-Európai Vasúti Árufuvarozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. igazgatóságának elnöke hosszú távú szerződést írt alá a két társaság kölcsönös stratégiai együttműködéséről.

Az együttműködés értelmében a CER Zrt. az elkövetkező öt év során elsősorban a MÁV-Trakció Zrt. vontatási szolgáltatásait veszi igénybe, továbbá – a több országot érintő nemzetközi szállítások esetén – főként a MÁV-Trakció Zrt.-től rendeli meg a mozdonyvezetési szolgáltatást, áll a társaság közleményében.

A keret-megállapodás szerint a MÁV-Trakció Zrt. szakértői egyeztetéseket is magában foglaló kiemelt ügyfélkezeléssel támogatja a CER Zrt. tevékenységét. A két társaság negyedévente szakértői egyeztetést folytat az alkalmazott vontatási technológiáról és annak optimalizációs lehetőségeiről.

A hosszú távú stratégiai együttműködés keretében a MÁV-Trakció Zrt. a vontatási szolgáltatások vonatkozásában – a megállapodásban foglalt feltételek teljesülése esetén – a keretszerződésben meghatározott egyedi kedvezményeket biztosít a magánvasút számára.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.