TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2014. szeptember 18. 04:16

A hazai munkaerőre alapozott, nagy hozzáadott értéket előállító magyar hadiipar létrehozása évek óta kormányzati cél, az aktuális geopolitikai helyzet és a honvédelmi költségvetés várható növelése felgyorsíthatja a folyamatot - írta a Napi Gazdaság csütörtöki számában.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) a lap érdeklődésére azt közölte, hogy a honvédelmi költségvetés növelésének részleteiről kormányzati szinten zajlik az egyeztetés, a büdzsére vonatkozó pontos prognózis megszületése után pedig egy tárcaközi munkacsoport dolgozhatja ki a hadiipar fejlesztésének irányait.

Intenzív kooperáció kezdődik a HM, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium között, amelynek célja a hadiipar újjáépítésének felgyorsítása - írta a Napi Gazdaság.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.