<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A hazai munkaerőre alapozott, nagy hozzáadott értéket előállító magyar hadiipar létrehozása évek óta kormányzati cél, az aktuális geopolitikai helyzet és a honvédelmi költségvetés várható növelése felgyorsíthatja a folyamatot - írta a Napi Gazdaság csütörtöki számában.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) a lap érdeklődésére azt közölte, hogy a honvédelmi költségvetés növelésének részleteiről kormányzati szinten zajlik az egyeztetés, a büdzsére vonatkozó pontos prognózis megszületése után pedig egy tárcaközi munkacsoport dolgozhatja ki a hadiipar fejlesztésének irányait.

Intenzív kooperáció kezdődik a HM, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium között, amelynek célja a hadiipar újjáépítésének felgyorsítása - írta a Napi Gazdaság.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.