2009. március 6. 13:54

Eladja korábbi csapatigazgatójának, Ross Brawnnak Forma-1-es csapatát a japán Honda autógyártó, így az mégis elindulhat a következő bajnokságon.

Az új tulajdonos az AFP-nek elmondta, hogy tapasztalt pilótáit, Jenson Buttont és Rubens Barrichellót mindenképp megtartja, Bruno Sennát, a száguldó cirkusz legendás pilótájának, Ayrton Sennának az unokaöccsét azonban elküldte a csapattól.

A szerződő felek nem árulták el, hogy mennyit fizetett a csapatért Brawn, csak annyit, hogy az összes részvényt megvette, s bejelentette, hogy elindítja a csapatot az idei bajnokságban.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.