1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A brit Marks and Spencer azt tervezi, hogy beszáll a földgáz- és áramkereskedelembe, miután partneri megállapodást kötött a Scottish and Southern Energy (SSE) közüzemi szolgáltatóval - közölte a brit áruházlánc honlapján.

A vásárlók az M and S áruházakban, illetve online vásárolhatnak áramot, illetve földgázt. Az értékesítés október 27-ikén indul 16 M and S áruházban, illetve az interneten - az M and S Energy honlapján, majd november végéig országosan 62 üzletre terjesztik ki a szolgáltatást.

Az ajánlat része az is, hogy azok a fogyasztók, akik csökkentik energiafelhasználásukat, vásárlási utalványt kapnak az M and S-től.

Az SSE egyike az Egyesült Királyság hat legnagyobb energiaszolgáltatójának - országosan 8,5 millió ügyfele van - a Centrica, az RWE-tulajdonolta nPower, az E.On UK, az Iberdrola tulajdonában lévő Scottish Power és az EdF Energy mellett.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!