<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Déli Áramlat földgázvezeték tervét lezárták - mondta hétfőn Moszkvában újságíróknak Alekszej Miller, a Gazprom orosz energetikai vállalat vezérigazgatója.

"A projekt ügye le van zárva. Ennyi" - mondta a vállalati vezető újságíróknak, miután a sajtó beszámolt Vlagyimir Putyin orosz elnök ezzel kapcsolatos bejelentéséről.

Miller jelezte: jogi személyt hoznak létre egy olyan új projekt megvalósítására, amely biztosítaná majd a Törökországba irányuló gázvezeték megépítését. Ennek a jogi személynek a Gazprom lenne az alapítója Oroszországban, amely kész fontolóra venni a török partnerek bevonását - tette hozzá. "A Déli Áramlat gázvezetékkel kapcsolatos probléma mára megoldódott" - mondta Miller.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.