2017. május 17. 18:20

Ez lesz a régió első Hard Rock Hotelje.

2019-ben Hard Rock Hotel nyílik Budapesten, írja a Napi.hu. A szállót az egykori Instant szórakozóhely és hosztel helyén, a VI. kerületi Ó utca és a Nagymező utca sarkán húzzák fel, a közép-kelet-európai régió első Hard Rock Hoteljeként.

A szálloda négycsillagos lesz, és csak 133 szobát foglal majd magában, kicsit kevesebbet, mint amennyi a nagyobb testvéreiben van. Ezen felül Hard Rock Café éttermet sem nyitnak hozzá.

Nem csak azért jelentős ez a biznisz, mert ez az első Hard Rock Hotel a régióban, hanem mert ezzel a floridai seminole törzs tulajdonában lévő cég most jelenik meg először Magyarországon. A Vörösmarty téri Hard Rock Café éttermet ugyanis nem az amerikai cég, hanem egy lengyel vállalat üzemelteti, franchise rendszerben.

A Hard Rock Hotelt a Rockwood Kft., Erdei Bálint cége építi fel. Az Index arra mutat rá, hogy Erdei Tiborcz István üzlettársa: a Hard Rock Hotel kapitánya a miniszterelnök vejével együtt indította el az Elios Zrt.-t, amely óriásit tarolt különböző közvilágítási közbeszerzéseken. A Rockwood Kft. ugyanarra a címre is van bejegyezve, mint az Elios.

mfor.hu