<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Szerdán 30 százalékkal csökkent a Litvániába és Oroszország - Lengyelország és Litvánia közé ékelődő - kalinyingrádi körzetébe érkező orosz gáz mennyisége, közölte a Lietuvos Dujos litván energiacég.

A litván vállalat - amelyben a Gazpromnak 37 százalékos részesedése van - azt jelentette, hogy közép-európai idő szerint délelőtt 11 órától érzékelik a szállítás csökkenését. A cég  nyilatkozata szerint a szállítások csökkentését semmiféle hivatalos figyelmeztetés nem előzte meg. A Lietuvos Dujos azt is közölte, hogy a szomszédos Lettország szükség esetén kész elegendő gázzal kisegíteni Litvániát.

hirdetés

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.