TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Igen komoly kihívást vállal fel Michael Capellas, aki a héten cserélte le a HP-nél betöltött elnöki posztját a WorldCom elnöke-vezérigazgatói címére.

Hivatalosan is a HP most lemondott elnöke a WorldCom élén

Igen komoly kihívást vállal fel Michael Capellas, aki a héten cserélte le a HP-nél betöltött elnöki posztját a WorldCom elnöke-vezérigazgatói címére.

Capellas feladata az Egyesült Államok második legnagyobb, távolsági hívásokat bonyolító szolgáltatója, az összeomlásáig az internetforgalom egyik legnagyobb alakítójának számító WorldCom megmentése.
A WorldCom csődje az egyik legnagyobb az amerikai történelemben; júliusban az után követően kezdődött a cég romlása, hogy hatalmas könyvelési szabálytalanságokra derült fény: több mint 9 milliárd dollárt kellett átértékelni. A cégnek most mintegy 40 milliárd dollár kötelezettsége van, és a túlélésért küzd. Capellas a Compaq Computer Corp. vezérigazgatója volt addig, amíg a Hewlett-Packard tavaly fel nem vásárolta a céget, majd az egyesített cég elnöke lett.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.