2014. augusztus 13. 04:37

Sokadszorra ismét meghirdeti csütörtökön a Malév vagyontárgyait a nemzeti légitársaság felszámolója, a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit (NRN) Zrt. - írja a Világgazdaság szerdai számában.

A lap írása szerint a felszámoló elsősorban az egész csomagra várja az ajánlatokat, de ezúttal részajánlatok is lehet tenni, az utolsó Malév-gépet 1 millió 750 ezer dollárért hirdetik meg, a balatonlellei üdülőért 323 millió forintot remélnek, a csomag jelentős részét pedig a különböző cégekkel szembeni, összességében milliárdos követelések alkotják.  

A felszámolás határidejét a bíróság nemrégiben az év végéig meghosszabbította, és mivel mostanában semmit sem sikerült értékesíteni, a felszámolás akár 2015-ben is folytatódhat - írja a Világgazdaság megemlítve, hogy a felszámolás elrendelése óta több mint két év telt el.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.