<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Sokadszorra ismét meghirdeti csütörtökön a Malév vagyontárgyait a nemzeti légitársaság felszámolója, a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit (NRN) Zrt. - írja a Világgazdaság szerdai számában.

A lap írása szerint a felszámoló elsősorban az egész csomagra várja az ajánlatokat, de ezúttal részajánlatok is lehet tenni, az utolsó Malév-gépet 1 millió 750 ezer dollárért hirdetik meg, a balatonlellei üdülőért 323 millió forintot remélnek, a csomag jelentős részét pedig a különböző cégekkel szembeni, összességében milliárdos követelések alkotják.  

A felszámolás határidejét a bíróság nemrégiben az év végéig meghosszabbította, és mivel mostanában semmit sem sikerült értékesíteni, a felszámolás akár 2015-ben is folytatódhat - írja a Világgazdaság megemlítve, hogy a felszámolás elrendelése óta több mint két év telt el.

hirdetés

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.