1p

Sokadszorra ismét meghirdeti csütörtökön a Malév vagyontárgyait a nemzeti légitársaság felszámolója, a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit (NRN) Zrt. - írja a Világgazdaság szerdai számában.

A lap írása szerint a felszámoló elsősorban az egész csomagra várja az ajánlatokat, de ezúttal részajánlatok is lehet tenni, az utolsó Malév-gépet 1 millió 750 ezer dollárért hirdetik meg, a balatonlellei üdülőért 323 millió forintot remélnek, a csomag jelentős részét pedig a különböző cégekkel szembeni, összességében milliárdos követelések alkotják.  

A felszámolás határidejét a bíróság nemrégiben az év végéig meghosszabbította, és mivel mostanában semmit sem sikerült értékesíteni, a felszámolás akár 2015-ben is folytatódhat - írja a Világgazdaság megemlítve, hogy a felszámolás elrendelése óta több mint két év telt el.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!