2013. szeptember 26. 17:49

A mai napon Járai Zsigmond lemondott a CIG Pannónia felügyelő bizottságának elnöki pozíciójáról, közölte a társaság.

A BÉT honlapján megjelent közlemény szerint Járai Zsigmond a Magyar Nemzeti Banknál betöltött hasonló pozíciójára tekintettel döntött a lemondás mellett.

Figyelemmel arra, hogy 2013. október 1-jei hatállyal a jegybank összevonásra kerül a PSZÁF-val, és így a jegybank látja el a pénz-, tőke- és biztosítási piac felügyeletét, Járai nem kíván egy felügyelt intézménynél vezetői tisztséget betölteni.

A CIG Pannónia felügyelő bizottságának tagjait és elnökét a hatályos alapszabály értelmében a közgyűlés választja meg, a soron következő közgyűléséig az elnöki teendőket Bayer József látja el, áll a közleményben.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.