2013. szeptember 26. 17:49

A mai napon Járai Zsigmond lemondott a CIG Pannónia felügyelő bizottságának elnöki pozíciójáról, közölte a társaság.

A BÉT honlapján megjelent közlemény szerint Járai Zsigmond a Magyar Nemzeti Banknál betöltött hasonló pozíciójára tekintettel döntött a lemondás mellett.

Figyelemmel arra, hogy 2013. október 1-jei hatállyal a jegybank összevonásra kerül a PSZÁF-val, és így a jegybank látja el a pénz-, tőke- és biztosítási piac felügyeletét, Járai nem kíván egy felügyelt intézménynél vezetői tisztséget betölteni.

A CIG Pannónia felügyelő bizottságának tagjait és elnökét a hatályos alapszabály értelmében a közgyűlés választja meg, a soron következő közgyűléséig az elnöki teendőket Bayer József látja el, áll a közleményben.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.