<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Idén közel 5 milliárd forint beruházást és 6 benzinkút nyitását tervezi az Auchan Magyarország, derült ki a 12. töltőállomás megnyitóján.

2014-ben 5 milliárd forint beruházást fogunk megvalósítani Magyarországon, melynek felét a meglévő áruházaink mellé tervezett 6 új töltőállomás létesítésére szánjuk. Az első idei beruházás a szolnoki töltőállomásunk, melyet a fóti és szegedi áruházaink melletti benzinkutak követnek majd - mondta el Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

A vezető a most átadott szolnoki benzinkút apropóján arról is beszélt, hogy a vállalat célja, hogy minden áruházuk mellett, ahol lehetséges, üzemeltessenek töltőállomást is, erre jelentős igény mutatkozik a vásárlók részéről.

A társaság vezetője emlékeztetett arra is, hogy az Auchan Magyarország Kft. az elmúlt években sok változást élt meg, 7 új áruház és velük egy töltőállomás csatlakozása volt a legnagyobb kihívás még 2012-ben. (Az Auchan ekkor vásárolta fel a Cora magyarországi hipermarketjeit.)

2013 a konszolidáció, megerősödés éve volt a vállalatnál, a 19 áruházzal országossá bővült áruházlánc összehangolta és megerősítette kereskedelmi politikáját. Az áruházlánc az elmúlt 16 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon és közel 7000 főt foglalkoztat jelenleg.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.