<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Idén közel 5 milliárd forint beruházást és 6 benzinkút nyitását tervezi az Auchan Magyarország, derült ki a 12. töltőállomás megnyitóján.

2014-ben 5 milliárd forint beruházást fogunk megvalósítani Magyarországon, melynek felét a meglévő áruházaink mellé tervezett 6 új töltőállomás létesítésére szánjuk. Az első idei beruházás a szolnoki töltőállomásunk, melyet a fóti és szegedi áruházaink melletti benzinkutak követnek majd - mondta el Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

A vezető a most átadott szolnoki benzinkút apropóján arról is beszélt, hogy a vállalat célja, hogy minden áruházuk mellett, ahol lehetséges, üzemeltessenek töltőállomást is, erre jelentős igény mutatkozik a vásárlók részéről.

A társaság vezetője emlékeztetett arra is, hogy az Auchan Magyarország Kft. az elmúlt években sok változást élt meg, 7 új áruház és velük egy töltőállomás csatlakozása volt a legnagyobb kihívás még 2012-ben. (Az Auchan ekkor vásárolta fel a Cora magyarországi hipermarketjeit.)

2013 a konszolidáció, megerősödés éve volt a vállalatnál, a 19 áruházzal országossá bővült áruházlánc összehangolta és megerősítette kereskedelmi politikáját. Az áruházlánc az elmúlt 16 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon és közel 7000 főt foglalkoztat jelenleg.

mfor.hu