TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Jövőre a globális lassulás ellenére átlagosan 4 százalékkal növekszik Kelet-Európa és a volt szovjet tagköztársaságok gazdaságainak teljesítménye az idei évre várt 3,75 százalék után az ENSZ Európai Gazdasági Bizottságának (ECE) csütörtöki előrejelzése szerint.

A genfi székhelyű ENSZ-szervezet szeint a térségbeliátalakuló gazdaságok növekedési üteme 2002 első felében 3,6 százalékra csökkent az előző év azonos időszakában mért 5,0 százalékról, főleg a nyugat-európai növekedés lassulása miatt. A 27 országot számláló térség azonban így is a világ leggyorsabban növekvő régiói között marad az idén - áll az ECE félévi európai gazdasági jelentésében.

A szervezet figyelmeztetése szerint ugyanakkor az áttérés az export által hajtott növekedésről a belső fogyasztás által vezérelt növekedésre sebezhetővé tette ezeket az országokat. A jelentés szerint a túlságos mértékben belső tényezőkre alapozott növekedés nem lehet életképes középtávú stratégia az átalakuló gazdaságok zömében, kivéve talán Oroszországot.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.