<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Rogán tárcája Szijjártó Péter barátjának cégeit választotta nyertesnek.

Nemrég ért véget "minden idők legjobb vizes világbajnoksága" és bár a Masters vb még csak most kezdődött el, a kiadások növekedésének egyelőre még nincs vége. Amellett, hogy folyamatosan jelennek meg újabbnál újabb költségnövekedéssel járó szerződésmódosítások, újak is köttetnek majd. A közbeszerzési hatóság oldalán bukkantunk rá arra a dokumentumra, mely szerint jelentős összeget kell még elkölteni az egész rendezvény utókommunikációjára.

Az összefoglaló tájékoztatás szerint a Rogán Antalhoz tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal augusztusban fog szerződést kötni a "2017-es Budapesti FINA Világbajnokság utókommunikációjához tartozó filmgyártási feladatok ellátására". A feladatokra nettó 230 millió forint áll majd rendelkezésre és a három kormányközeli reklámcég közül ezt a munkát Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter barátjának, Kuna Tibornak a cégei végezhetik majd el a SPRINT Nyomdaipari Kft. segítségével.

Hosszú Katinka Godzilla-verziója itthon hódít

Önmagában az, hogy ezt a feladatot a Trinity International Communications Kft.-Young&Partners Kft.-SPRINT Nyomdaipari Kft. triója végezheti el, nem szolgálhat túl nagy meglepetésként, hiszen a vizes világbajnokság promócióját is ők látták el nettó 3 milliárd forintért. Igaz, sajtóhírek szerint a feladatok nem teljesültek zökkenőmentesen, hiszen külföldön alig volt látható a kampány. Egy hónappal a start előtt hivatalosan még arról sem volt információ, hogy egyáltalán elindult-e már a nemzetközi kampány.

Mindez azonban nem okozott törést a trió iránti kormányzati bizalomban, a dokumentum szerint augusztus 14-én, a szerződéskötési moratórium lejárta után szignózhatják is az utókampányos filmgyártásról szóló kontraktust.

Székely Sarolta
mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.