2002. július 22. 13:45

Marlboro az év végén felhagy a nevét viselő Gyorsasági Motoros (MotoGP) csapat támogatásával.

A dohányipari cég 1999 óta tartott fenn szoros kapcsolatot, amikor a technikai sportágak kulcsszerepet kaptak a vállalat támogatási stratégiájában. Bár a motoros csapatnál szomorúan vették tudomásul a hírt, mivel az évek során sikeres együttműködés alakult ki a Marlboro, a technikai hátteret adó Yamaha és a csapat versenyzői és technikai stábja között.

Az egyik nagy közönség kedvencet Max Biaggit is a soraiban tudó csapat vezetői úgy vélik a sport népszerűsége és a csapat eddigi sikerei olyan marketing és kereskedelmi lehetőségeket tartogatnak, amelynek segítségével hamarosan találnak új támogatót.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.