2017. július 28. 12:29

Az Industrial Light&Magic megvásárolta a Midori Global Consulting programját.

Megvásárolta a magyar Midori Global Consulting szoftverét az Industrial Light&Magic, szúrta ki a 24.hu techrovata.

Az örömhírt a Midori alapítója és vezetője, Gombás Áron a Facebookon jelentette be.

Az ILM az egyik legismertebb és legpatinásabb számítógépes grafikával foglalkozó cég Hollywoodban. Nem más, mint George Lucas alapította, még 1975-ben, és trükkfelvételeiket olyan popcorn-klasszikusokban láthatjuk, mint a Csillagok Háborúja (1977), a Jurassic Park, az E.T, az Indiana Jones, az Avatar és a Marvel filmek. Az ILM jelenleg a The Walt Disney Company tulajdonában van.

A 24.hu szerint a Midori beépülőket és különféle kiegészítőket fejleszt a JIRA, Confluence és Bitbucket nevű feladat- és projektkezelő rendszerekhez.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.