<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A McDonald's bejelentette, hogy átmenetileg törli venezuelai éttermeinek kínálatából a Big Mac szendvicset.

Egyelőre nem lehet tudni, mi áll az amerikai gyorsétteremlánc helyi idő szerint csütörtöki bejelentésének hátterében. Venezuelai sajtójelentések szerint a McDonald's nem tud beszerezni abból a speciális zsemléből, ami a Big Mac szendvics közepén elválasztja egymástól a két hússzeletet.

Tavaly januártól novemberig nem lehetett sült krumplit kapni a venezuelai McDonald's-éttermekben, mert a vállalat nem tudott félkész burgonyát importálni a dél-amerikai országba. Végül novemberben újra megjelent a sült krumpli a kínálatban, a vállalat hirdetménye szerint "100 százalékban venezuelai összetevőkből", de drágábban. Venezuelát súlyos gazdasági válság sújtja. A súlyosbodó áruhiány miatt az elmúlt időszakban többször voltak összetűzések a kőolajban gazdag dél-amerikai országban.

Hajat szárítani sem illik már

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.