<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Újabb áruházat nyitott Miskolcon az Auchan, így a borsodi megyeszékhely az első vidéki város, ahol két áruháza van a francia kiskereskedelmi csoportnak.

Az Auchan Magyarország Kft. pénteken Miskolcon adta át tizenhetedik magyarországi áruházát, a francia konszernnek ez az ötödik olyan hipermarketje, amely korábban a Cora-csoporthoz tartozott.

Az Európai Bizottság ez év április 18-án hagyta jóvá, hogy az Auchan felvásárolhatja a Cora-áruházakat működtető Magyar Hipermarket Kereskedelmi Kft.-t.

Az uniós végrehajtó testület indoklása szerint "a bizottság által folytatott vizsgálatok megerősítették, hogy az egyesüléssel létrejött vállalatnak továbbra is számos egyéb erős versenytársa lesz, és hogy valamennyi érintett piacon elegendő számú alternatív szállító áll majd a fogyasztók rendelkezésére".

Az Auchan Magyarország Kft. 2700 dolgozót vett át a Corától, s így már 8 ezer embert foglalkoztat, a pénteken átadott miskolci áruházban 310-et.

MTI