TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2014. szeptember 5. 07:16

Az előzetes adatok szerint júliusban tovább emelkedett a magyar ipar termelési volumene.

A KSH péntek reggel közölt szezonálisan és munkanappal kiigazított adatai szerint júliusban 1,6 százalékkal nőtt a kibocsátás a júniusihoz képest. Így "zsinórban" már második hónapja jegyezhetünk fel pozitív adatot.

Ennek köszönhetően az éves növekedési ráta még tovább nőtt, és immár 12,3 százalékot mutat 2013 hasonló időszakához képest.

Ráadásul augusztusban a növekedést tovább fokozhatja, hogy immár a harmadik műszakot is elindították a győri Audi gyárban. Igaz, az orosz-ukrán feszültség eszkalálódása ezt a pozitív hatást ellensúlyozhatja.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.